Leerlingen Amerikaanse school actief in Lentevreugd

Traditiegetrouw kwamen de leerlingen van de Amerikaanse school in Wassenaar aan het begin van het nieuwe schooljaar naar Lentevreugd om mee te helpen met het beheer. Nadat Hugo Woudenberg had uitgelegd wat er gedaan moest worden, gingen de kinderen aan de slag. Ze harkten maaisel op wiersen, dat na hun vertrek door een machine is opgerold tot een hooibaal. Ook verwijderden ze opschot van braam. Het doel van de werkzaamheden is om de biodiversiteit te bevorderen en Lentevreugd geschikt te maken als broedplek voor de veldleeuwerik. De leerlingen hebben hard gewerkt. Heel erg bedankt voor jullie hulp en graag tot volgend jaar.

  • Leerlingen aan de slag
    Leerlingen aan de slag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *