Vier de natuur in Lentevreugd op 3 september

In Lentevreugd kun je op zondag 3 september wandelen, yoga beoefenen en muziek luisteren. Om 13.00 uur en om 14.00 uur start er een educatieve wandeling. Een natuurgids van IVN vertelt over de geschiedenis van het voormalig bollengebied en staat stil bij de dieren en planten die er voorkomen. De wandeling duurt ongeveer 60 minuten. Daarnaast kun je kiezen voor een mindfulle wandeling (13.00 – 13.45 uur) of een yogales midden in de natuur (14.00 – 15.00 uur). Tijdens de mindfulle wandeling ervaar je de natuur nog insentiever door de zintuigen te gebruiken. Onder begeleiding van gecertificeerd mindfulnesstrainer Lotte Bok wordt er in een rustig tempo gewandeld en af en toe stil gestaan. Dat we deel zijn van de natuur kun je ook ervaren tijdens de yogales van Hannelore Middel. Het is een laagdrempelige en eenvoudige les, en geschikt voor beginners en gevorderden. Neem wel zelf een matje of stevig kleedje mee.

Tussen 15.00 en 17.00 uur trakteert Ekoplaza op een drankje en hapje, en kun je genieten van live muziek: van klassiek tot pop en van country tot jazz. Kom en beleef het mee! De wandelingen en yoga zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden. Het natuurfeestje in Lentevreugd wordt georganiseerd door IVN Leiden in samenwerking met Fête de la Nature, Groene Meent Wassenaar en met ondersteuning van Staatsbosbeheer en medewerking van Ekoplaza Wassenaar, Lotte Bok en Hannelore Middel.

Verzamelen op de parkeerplaats van Lentevreugd, Katwijkseweg 19, 2242 PB Wassenaar (er is geen toiletvoorziening). Meld je aan op de website van Fête de la Nature

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *