Bloemenwandeling op 16 juni

In juni is er een bonte diversiteit aan bloemen te zien in Lentevreugd. Wandel op vrijdagavond 16 juni mee en krijg een kleurig beeld van dit mooie natuurgebied. Bij deze wandeling wijst de natuurgids van IVN u op de verschillende planten die er groeien en bloeien – wie weet ook orchideeën! – en wordt de samenhang tussen de planten en de ondergrond uitgelegd. Waarom zie je sommige planten nu juist wel of niet op bepaalde plekken? Wilt u mee, meld u dan aan via mail: lauravanduijn@gmail.com
Datum en tijd: 16 juni 2023, 19.00 – 21.00 uur
Adres: Verzamelen op het parkeerterrein van Lentevreugd in Wassenaar, ingang bij de rotonde Katwijkseweg-Kokshornlaan.
Meer informatie over de excursie op de website van IVN Leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *