Vlinderen in de week van de biodiversiteit, excursie 26 mei

Speciaal voor vlinders en libellen is er in 2013 in Lentevreugd samen met de Vlinderstichting een Vlinderroute uitgezet. Vrijwilligers onderzoeken jaarlijks hoe het er met de vlinders gaat. Van april tot oktober lopen zij de route volgens een bepaald protocol en inventariseren de vlinders die zij tegenkomen. Op die manier kunnen telgegevens van meerdere jaren met elkaar worden vergeleken en de vlinderstand worden gemonitord. In de Week van de Biodiversiteit – op 26 mei – kunt u met natuurgids Hugo Woudenberg meelopen op de Vlinderroute. U kunt zich voor deze bijzondere excursie aanmelden door een mail te sturen naar KNNVLeidenWeekvdBiodiversiteit@gmail.com. Er kunnen maximaal 8 deelnemers mee; niet-leden van KNNV en IVN hebben bij deze excursie voorrang. De excursie is van 10.00 – 12.00 uur. Verzamelen vanaf 9.45 uur op het parkeerterrein van Lentevreugd (bij de rotonde in de Katwijkseweg te Wassenaar).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *