Landschapswandeling in Lentevreugd op 19 mei

Paarden en runderen bij het hoofdpad
Paarden en runderen bij het hoofdpad

Elk natuurgebied heeft zijn eigen kenmerken en samen vormen deze het landschap. De onderdelen beïnvloeden elkaar ook. Zo heeft de samenstelling van de bodem bijvoorbeeld effect op wat voor planten en dieren er leven. In de wandeling op 19 mei gaan de gidsen vanuit vier invalshoeken naar het landschap in Lentevreugd kijken om zo de onderlinge samenhang beter te begrijpen: de ondergrond, bebouwing en beplanting, de geschiedenis van het gebied en de seizoensinvloeden. Vind je het interessant om een completer beeld van dit mooie natuurgebied te krijgen, wandel dan mee. De wandeling, onder leiding van IVN Leidse Regio, is van 10.00 tot 11.30 uur. Verzamelen: Katwijkseweg 19 Wassenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *