Groen doen in Lentevreugd

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november zijn er verspreid over Nederland natuurklussen te doen tijdens de 22e  Nationale Natuurwerkdag. Dit jaar valt de Natuurwerkdag in de Nationale Klimaatweek. Een mooie kans om kennis te maken met groen vrijwilligerswerk en je samen met anderen in te zetten voor een stukje natuur bij jou in de buurt. Bijvoorbeeld in natuurgebied Lentevreugd in Wassenaar. Hier worden op zaterdag 5 november struiken verwijderd, takken gesnoeid, maaisel verzameld en met kruiwagens afgevoerd. Help je mee? Meld je dan snel aan op de website van de Natuurwerkdag, want er zijn maar 17 plekken beschikbaar. Onder leiding van vrijwilligers wordt er gewerkt van 10.00 tot 12.00 uur. De activiteit is geschikt voor volwassenen en kinderen. Neem zelf iets mee om te drinken, de organisatie trakteert op biologische rozijnenkoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *