Stichting Leeuwerikfonds bedankt leerlingen Amerikaanse school

Het begint een traditie te worden; aan het begin van het nieuwe schooljaar komen leerlingen van de Amerikaanse school in Wassenaar meehelpen met het beheer van Lentevreugd. Ook dit jaar staken ze de handen uit de mouwen. Na eerst uitleg over de werkzaamheden te hebben gekregen van Hugo Woudenberg, gingen de kinderen aan de slag. Ze harkten maaisel op wiersen en verzamelden dat op een hoop. Daarnaast hebben ze bramen geknipt en verwijderd. Het doel hiervan is om de biodiversiteit te bevorderen en Lentevreugd geschikt te maken als broedplek voor de veldleeuwerik. Net als vorig jaar was het mooi weer en heerlijk om buiten te zijn. De kinderen van de Amerikaanse school hebben hard gewerkt. Heel erg bedankt voor jullie hulp en graag tot volgend jaar.

  • scholieren aan het harken
    scholieren aan het harken