Leerlingen Amerikaanse school steken de handen uit de mouwen

Begin september kwamen leerlingen van de Amerikaanse School in Wassenaar meehelpen met het beheer van Lentevreugd. Onder toeziend oog van de Konikpaarden en Schotse Hooglanders kregen de kinderen eerst uitleg van Hugo Woudenberg en andere meehelpende vrijwilligers. Daarna gingen de kinderen aan de slag met harken en kruiwagens. Het was heerlijk weer, dus het was het zeker geen straf om in de buitenlucht mee te mogen helpen aan zoiets belangrijks als het verzamelen van vers gemaaid gras op het Leeuwerikveld. Het doel van dit maaien, en harken en afvoeren van maaisel, is om de biodiversiteit te bevorderen en het veld zo geschikt mogelijk te maken als broedplek voor de veldleeuwerik. De kinderen van de Amerikaanse school hebben hard gewerkt en werden daarvoor vanuit de school beloond met heerlijke pizza’s. Heel erg bedankt voor jullie hulp en graag tot volgend jaar.

  • Leerlingen Amerikaanse school met begeleider Hugo Woudenberg
    Leerlingen Amerikaanse school met begeleider Hugo Woudenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *