Hark, dans en bewonder op 4 september

In het weekend van 3, 4 en 5 september wordt in heel Nederland FĂȘte de la Nature gevierd. Op zaterdag 4 september nodigen de stichting Leeuwerikfonds, IVN Regio Leiden en Staatsbosbeheer je uit om het feest mee te vieren in natuurgebied Lentevreugd. Iedereen is welkom, van jong tot oud. We gaan gras harken, bloemen bewonderen en dansen. Voel je vrij om mee te doen. Onder leiding van natuurgidsen van IVN wandel je naar het Leeuwerikveld waar gemaaid gras bij elkaar geharkt moet worden. Het is bedoeld om de veldleeuwerik in het voorjaar een geschikte broedplek te bieden. De gidsen vertellen daar meer over. Daarna bewonderen we de bloemen die nog in bloei staan en de insecten die het aantrekt. Als de grasharken zijn neergelegd is het tijd voor een hapje en een drankje en muziek. En daar mag op gedanst worden. Het natuurfeest is van 14:00 tot 17:00 uur, verzamelen bij de ingang Lentevreugd, Katwijkseweg 19A, 2242 PD Wassenaar. Er kunnen 30 deelnemers meedoen, dus meld je snel aan. Klik hier om je aan te melden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *