Beheerplan Meijendel & Berkheide ter inzage tot en met 16 mei

De provincie Zuid-Holland heeft voor het gebied Meijendel & Berkheide een beheerplan opgesteld.  Daarin staat welke maatregelen worden genomen om de bijzondere natuur van Meijendel & Berkheide te beschermen en welke activiteiten er plaats mogen vinden. Lentevreugd maakt onderdeel uit van het beheerplan.

Lentevreugd
Lentevreugd

Het beheerplan ligt tot en met 16 mei 2018 ter inzage in de gemeenten Den Haag, Katwijk en Wassenaar, op het Provinciehuis in Den Haag en (op afspraak) op het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Het is ook online beschikbaar. Wie beroep wil aantekenen tegen het beheerplan moet dat voor 17 mei doen bij de rechtbank van het arrondissement waar zijn of haar gemeente onder valt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *